Large labus poster email slanje

Poštovani,

Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija – FERIT Osijek poziva Vas i Vaše učenike da posjetite „2.LABUS sajam na FERIT-u Osijek“  koji će se održati

20.- 21. rujna 2018. (čet/pet) od 10 do 18 sati

 

u zatvorenim i otvorenim prostorima

FERIT-a Osijek u Kampusu (C. Hadrijana 10b)

 

LABUS sajam  je namijenjen učenicima osnovnih i srednjih škola i njihovim nastavnicima, ali i djeci vrtićkog uzrasta te ostalim zainteresiranim građanima.

Na LABUS sajmu očekuje vas preko trideset prezentacija trenutne ponude FERIT-ovih LABUS aktivnosti/radionica (http://labus.ferit.hr/), prezentacija praktičnih studentskih radova koje su oni izradili u okviru završnih i diplomskih radova te programa Pro Student (http://pro-student.ferit.hr/) te još niz drugih prezentacija naših programskih partnera.

U okviru LABUS sajma priređeno je i niz specijaliziranih radionica kako iz temeljnih  (matematika, fizika) tako i iz primjenjenih inženjerskih područja elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija na kojima posjetitelji, svih dobnih skupina, mogu sudjelovati samo uz prethodnu prijavu 

(za online prijavu posjetite: http://labus.ferit.hr/labus-sajam-prijava ).

 

Pridružite nam se na  2. LABUS sajmu i svojim aktivnim sudjelovanjem u zanimljivim prezentacijama iz temeljnih i primijenjenih inženjerskih područja kroz igru i zabavu si približite znanost  i primjenu novih modernih tehnologija.

 

Radujemo se vašem posjetu !

 

Za detalje posjetite: http://labus.ferit.hr/labus-sajam i promovirajte LABUS sajam među svojim prijateljima i poznanicima.

 

Kako je bilo na prošlogodišnjem sajmu možete pogledati na poveznici: http://labus.ferit.hr/labus-sajam-2017 .

 

Autor

Kristina

Datum

13.09.2018.