Large img 20170510 114425

Ova edukacija dio je programa „Razvoj volonterstva u Slavoniji i Baranji“

Volonterski centar Osijek organizirao je 09. i 10. svibnja 2017. godine edukaciju „Menadžment volontera“ na kojoj su sudjelovale dvije djelatnice Centra za nestalu i zlostavljanu djecu, Vanja Gorjanac i Kristina Gvozdić.

Ova edukacija dio je programa „Razvoj volonterstva u Slavoniji i Baranji“ financiranog od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a cilj joj je razviti sposobnosti, vještine, znanje i stavove sudionika edukacije kako bi unaprijedili volonterske programe u svojim organizacijama i svojim zajednicama.

Centar za nestalu i zlostavljanu djecu od početka svoga djelovanja svjestan je važnosti i prednosti uključivanja volontera u rad udruge te aktivno radi na poticanju volonterstva, čemu svjedoči i činjenica da smo u 2016. godini imali ukupno 118 aktivnih volontera te čak 3034 odrađenih volonterskih sati.

Najmanje što možemo učiniti za naše volontere koji velikodušno ulažu svoje vrijeme, trud i znanja u rad Centra za nestalu i zlostavljanu djecu te time obogaćuju naše djelovanje i unaprjeđuju kvalitetu istog, jest raditi na vlastitim vještinama i znanjima kako bismo im na najbolji način pokazali koliko nam znači njihov angažman!

 

 

 

Autor

Kristina Gvozdić

Datum

09.05.2017.