Large slider nasilje

Zanima Vas što sve podrazumijeva pojam elektroničko nasilje? Voljeli bi ste znati kako prepoznati da je neko dijete ili mlada osoba žrtva elektroničkog nasilja? Ne znate kome se obratiti za pomoć? Želite na zabavan i interaktivan način provjeriti svoje znanje i naučiti nešto novo? Ukoliko je odgovor na barem jedno od ovih pitanja potvrdan, vjerujemo da će Vam se svidjeti naša nova mobilna aplikacija!

Stručni djelatnici Centra izradili su besplatnu mobilnu aplikaciju koja je ujedno i informativna i edukativna i zabavna. Putem navedene aplikacije djeca, mladi, roditelji,
ali i građani imaju mogućnost saznati što je to elektroničko nasilje i koje sve oblike obuhvaća, koji znakovi kod djece i mladih mogu upućivati na to da su možda izloženi vršnjačkom nasilju, kroz ilustracije su dostupni kratki savjeti za djecu i roditelje, podaci o dostupnim uslugama i alatima za dodatna pitanja i pomoć te kviz putem kojeg djeca i mladi mogu provjeriti svoje znanje i naučiti nešto novo o elektroničkom nasilju.

 

Mobilnu aplikaciju je moguće preuzeti na sljedećem linku: http://www.netica.hr/upoznajmo-iprepoznajmo-e-nasilje/  (u donjem lijevom uglu pod nazivom Aplikacija ne e-nasilju)

Autor

Kristina

Datum

12.10.2018.

Vezani projekti