Large diploma za nagradu

U prostoru Hrvatske udruge za odnose s javnošću održana je dodjela nagrada u sklopu Javnog poziva „Komunikacijska podrška društveno korisnim programima udruga“. Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u suradnji s Hrvatskom udrugom za odnose s javnošću već treću godinu provodi ovaj Javni poziv kako bi udruge uz financijsku potporu te pro bono podršku agencija za odnose s javnošću uspješno promovirale društveno korisne projekte i pozitivan doprinos civilnoga društva u razvoju kulture solidarnosti.
 
Hvala Uredu za udruge Vlade Republike Hrvatske i Hrvatskoj udruzi za odnose s javnošću - HUOJ na ukazanom povjerenju i prepoznavanju projekta "Klik vrijedan sigurnosti"
 
 
Ostvarili smo potpore u u iznosu od 30.000 kuna te u suradnji s  s agencijama za odnose s javnošću Abeceda komunikacije i Mediahint dobit ćemo i stručnu komunikacijsku podršku, a u provedbi projekata sudjelovat će i studenti odnosa s javnošću.
 
Projekt “Klik vrijedan sigurnosti” predstavio je Tomislav Ramljak iz Centra za nestalu i zlostavljanu djecu. Ramljak je podsjetio na važnost zaštite djece u internetskom svijetu te poručio da se djeca moraju zaštititi, jer bi u suprotnom “mogla svog zlostavljača nositi u džepu”, u mobitelu. Ured za udruge u suradnji s Hrvatskom udrugom za odnose s javnošću provodi javni poziv kako bi udruge uz financijsku potporu te podršku agencija za odnose s javnošću promovirale društveno korisne projekte.
 

Autor

Boris

Datum

28.05.2018.