Large 20190924 093312

U okviru Poziva za prijavu projekata usmjerenih jačanju kapaciteta organizacija civilnog društva za podršku učinkovitoj resocijalizaciji i reintegraciji počinitelja kaznenih djela u društvenu zajednicu, Centru za nestalu i zlostavljanu djecu, Volonterskom centru Osijek i Centru za poduzetništvo Osijek odobren je projekt "Pokretači promjene – podrška resocijalizaciji i reintegraciji mladih počinitelja kaznenih djela" (UP.04.2.1.05.0014). Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014. – 2020) te Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

U rujnu je započela provedba projekta "Pokretači promjene – podrška resocijalizaciji i reintegraciji mladih počinitelja kaznenih djela" u sklopu kojeg je održan sastanak projektnog tima kojeg čine djelatnici Centra za nestalu i zlostavljanu djecu, Volonterskog centra Osijek te Centra za poduzetništvo Osijek.

Svrha sastanka bila je potpisivanje Sporazuma o partnerstvu, utvrđivanje Plan i protokola rada te dogovor vezano uz planirane aktivnosti kao i način komunikacije i izvještavanja o provedenim aktivnostima.

 

 

 

Autor

Kristina

Datum

24.09.2019.

Vezani projekti

Partneri

Volonterski centar Osijek
Centar za poduzetništvo Osijek