Large postignuca 01

Bili smo vrlo marljivi tijekom 2018. godine i razvili smo brojne programe, aktivnosti i usluge namijenjene djeci, mladima, roditeljima i stručnjacima. Cilj našeg stručnog tima bio je pružiti svim građanima alate, materijale i usluge koje će im pomoći u zaštiti djece i njihovih prava, ali i koji će se na stručan i sveobuhvatan način baviti važnim temama poput problema u ponašanju, ovisnosti, rada s djecom i mladima bez pratnje, nestanaka djece, podrške udomiteljstvu, razvoja roditeljskih kompetencija, razvoja socijalnih vještina te sigurnosti i zaštite djece i mladih na internetu.

Zahvaljajući svim našim volonterima koji su nesebično poklonili svoje vrijeme i znanje kako bi nam pomogli u našem radu, svim partnerima i suradnicima koji su nas podržali i svojim znanjima i kompetencijama unaprijedili naš rad te svima Vama koji ste prepoznali naš rad i odlučili od nas učiti, postigli smo sve ove rezultate.

Nadamo se Vašoj suradnji i tijekom 2019. godine!

Više o svim aktivnostima, programima i projektima koje smo provodili tijekom 2018. godine možete pročitati u našem Godišnjem izvještaju koji se nalazi na sljedećem linku: http://cnzd.org/uploads/document/attachment/114/CNZD_godisnji_izvjestaj_2018_final.pdf  

Autor

Kristina

Datum

26.02.2019.