Large materijal 1

Legice i lege za osječke Legose!

Osijek, 31.08.2017. - Vjerujemo da svi roditelji početkom školske godine osjećaju financijski teret opremanja svog školarca za prve dane školske godine. Naša udruga pomaže u opremanju 72 korisnika sa osnovnom školskom opremom.

Ukoliko želite uplatom na račun udruge HR1423600001102183182 možete pomoći u opremanju naših korisnika s naznakom "Za Legose i početak škole!"

Hvala svim našim sadašnjim i budućim donatorima, partnerima i suradnicima!

Veselimo se početku nove školske godine! :)

Usluga poludnevnog boravka Legosi u centru uključuje pomoć u učenju, organiziranje provođenja slobodnog vremena, individualni i grupni rad s korisnicima te suradnju s roditeljima i sa školom. U poludnevnom boravku zaposleni su stručni djelatnici koji će organizirati i provoditi planirane aktivnosti te pratiti napredak korisnika, a u provođenju raznih aktivnosti će im pomoći volonteri/ke.

Podsjećamo da je Centar za nestalu i zlostavljanu djecu, uz razvijene mnoge projekte, 5 poludnevnih boravaka u 5 županija,  i  dobitnik pečata Grada Osijeka za osobit doprinos na području socijalne skrbi kao i voditelj nacionalnog telefonskog broja 116 000 za nestalu djecu.

 

 

Autor

Boris

Datum

31.08.2017.