Large konferencija   program final

Centar za nestalu i zlostavljanu djecu poziva Vas na sudjelovanje na Stručnoj konferenciji o sigurnosti djece na internetu „Igralište novog doba“ koja će se održati u ponedjeljak, 29. listopada 2018. godine u Hotelu Dubrovnik u Zagrebu s početkom u 11 sati.

Ideja konferencije je da stručnjaci, koji rade s predškolskom djecom i djecom nižih razreda osnovnih škola, unaprijede svoja znanja i vještine u području sigurnosti i zaštite djece na internetu te utjecaju digitalnih tehnologija kako bi adekvatno i pravodobno reagirali u potencijalno prijetećim situacijama, što dugoročno doprinosi smanjenju rizične uporabe interneta i utjecaju digitalnih tehnologija kod djece.

 

Bilo bi nam izuzetno drago ukoliko biste svojim dolaskom htjeli uveličati ovaj događaj te svojim iskustvima doprinijeti konstruktivnoj raspravi. Molimo Vas da se prijavite za sudjelovanje na konferenciji najkasnije do 26. listopada 2018. godine, jer su mjesta za sudjelovanje ograničena. Sudjelovanje na konferenciji bit će prijavljeno nadležnim komorama i agencijama te sukladno tomu bodovano.

 

Stručna konferencija organizira se u sklopu javne medijske kampanje „Klik vrijedan sigurnosti“ koji financira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u suradnji s Hrvatskom udrugom za odnose s javnošću i Agencijom za odnose s javnošću Mediahint d.o.o, a za cilj ima edukativnim i promotivnim aktivnostima povećati razinu svijesti djece i odraslih o važnosti sigurnog korištenja interneta i utjecaju digitalnih tehnologija na razvoj djece i mladih.

 

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a prijaviti se možete putem e-mail adrese lidija@cnzd.org ili na broj telefona 031/272-953 (kontakt osoba Lidija Štelcer, mag.psych.).

 

Radujemo se Vašem odazivu!

Autor

Lidija

Datum

25.10.2018.

Vezani projekti