Large webheader1 artboard 4

Pozivamo vas na stručnu konferenciju

Osijek, 13.11.2017. - Centar za nestalu i zlostavljanu djecu, u suradnji sa Institutom za novu evangelizaciju ''Ivan Pavao II.'', Caritasom Đakovačko-osječke nadbiskupije i Udrugom socijalnih radnika Osječko-baranjske županije, organizira stručnu konferenciju pod nazivom „Izazovi zaštite djece na internetu“. Navedena konferencija održat će se dana 21. studenog 2017. godine u pastoralnom centru Vikarijata Osijek – područnom uredu Nadbiskupijskog ordinarijata Đakovo, na adresi J. J. Strossmayera 58, 31 000 Osijek. Konferencija se održava u trajanju od 9.30 sati do 14.30 sati. Konferencija se provodi u sklopu projekta "Safer Internet Centre Croatia: Making internet a good and safe place" (2015-HR-IA-0013), koji je sufinanciran od strane Europske  unije iz programa Department C - Connecting Europe Facility (CEF). Program konferencije možete pronaći OVDJE.

Cilj stručne konferencije je predstaviti izazove s kojima se stručnjaci susreću u svakodnevnom radu s djecom i mladima, a vezano uz njihovo korištenje modernih tehnologija te doprinijeti razvoju edukativnih i promotivnih aktivnosti koje će omogućiti da djeca i mladi moderne tehnologije koriste na siguran način.

Predavanja su namijenjena psiholozima, socijalnim radnicima, socijalnim pedagozima, defektolozima, rehabilitatorima, logopedima, pedagozima, učiteljima, ravnateljima škola i ustanova, drugim zainteresiranim stručnjacima koji su uključeni u direktan rad s djecom i mladima te studentima društveno – humanističkog usmjerenja.

Sudjelovanje na stručnoj konferenciji će biti prijavljeno Hrvatskoj psihološkoj komori, Hrvatskoj komori socijalnih radnika, Hrvatskoj udruzi socijalnih pedagoga i Agenciji za odgoj i obrazovanje kako bi sudionici ostvarili bodove za stručno usavršavanje. Za sudjelovanje na stručnoj konferenciji nije potrebna uplata kotizacije.

Molimo Vas da potvrdite svoje sudjelovanje, najkasnije do

15. studenog 2017. godine na e-mail adresu: edukacije.cnzd@gmail.com 

Program konferencije

Stručna konferencija

Izazovi zaštite djece na internetu

9:30 - 14:30

21. studenog 2017. godine

Josipa Jurja Strossmayera 58, 31 000 Osijek

Autor

Boris

Datum

13.11.2017.

Vezani projekti