Large 20180518 102334

Naše stručne djelatnice sudjeluju na stručnom susretu "Odgoj očima psihoterapeuta - pogledi i praksa različitih pristupa", organiziran na inicijativu Europskog instituta za realitetnu terapiju i Hrvatske udruge za realitetnu terapiju, a u suradnji s Odsjekom za psihologiju Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu. 

Susret je namijenjen stručnjacima s područja psihoterapije i savjetovanja, studentima i široj javnosti. O pogledima na odgoj i teškoćama koje ga prate te praktičnim pristupima na tom području govoriti će eminentni predstavnici gestalt terapije, kognitivno bihevioralnih terapija, psihoterapije pokretom i plesom, realitetne terapije, obiteljske sistemske psihoterapije i transakcijske analize. Psihoterapeuti navedenih pristupa predstaviti će teorijske okvire na kojima temelje svoj rad i načine nuđenja pomoći onima koji je trebaju kao i mogućnosti edukacije u okviru pojedinog pristupa.

Susret je izuzetna prilika za upoznavanje različitih pristupa, povezivanje i izmjenu iskustava s kolegama te neposredni kontakt s predstavnicima pojedinih pristupa.
Susret je popraćen Zbornikom stručnih članaka pod naslovom "Odgoj očima psihoterapeuta – pogledi i praksa različitih pristupa ", koji će sudionicima biti dostupan u okviru kotizacije. Pored toga omogućena je kupnja literature različitih psihoterapeutskih pristupa, koji sudjeluju na susretu. Sudionicima će se biti uručene potvrde o sudjelovanju s brojem sati kao dokaz o stručnom osposobljavanju.

Autor

Boris

Datum

18.05.2018.