Large job

Tim Centa za nestalu i zlostavljanu djecu traži 2 nova djelatnika, niže pročitajte kako se možete prijaviti i što točno tražimo.

Centar za nestalu i zlostavljanu djecu je organizacija civilnog društva čija je misija zaštita prava djece i mladih te pružanje stručne pomoći i podrške kroz informiranje, edukaciju, savjetovanje  te senzibilizaciju javnosti za probleme djece i mladih. U svom radu provodi niz projekata i programa usmjerenih na djecu, mlade, roditelje, obitelji i stručnjake, a kojima želi unaprijediti njihovu kvalitetu života te im osigurati stjecanje dodatnih znanja i vještina koje će im pomoći u svakodnevnom životu. Kako bi bili u mogućnosti odgovoriti na potrebe svojih korisnika imamo tim stručnjaka koji čine stručnjaci različitih profila te taj tim planiramo dodatno proširiti.

Što tražimo?

  1. ODGAJATELJ/ICA U POLUDNEVNOM BORAVKU U ŠKOLI

Vrsta zaposlenja: ugovor na neodređeno; puno radno vrijeme

Mjesto rada: Virovitica

Opis poslova: odgojno – obrazovni rad s djecom i mladima, organizirano provođenje slobodnog vremena, individualni i grupni rad s djecom, individualni i grupni rad s roditeljima, izrada izvještaja o uspješnosti tretmana, suradnja s odgojno – obrazovnim ustanovama i ustanovama socijalne skrbi

Potrebna znanja i vještine: komunikativnost, fleksibilnost, samostalnost, izvrsno znanje rada s Microsoft Office paketom, B1 - engleski jezik

Poželjno prethodno iskustvo u individualnom i grupnom radu s djecom i mladima, poželjno iskustvo iz područja individualnog psihosocijalnog savjetovanja, poželjno imati položeni stručni ispit pri Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. 

 

  1. STRUČNI SURADNIK  (psiholog, socijalni radnik, socijalni pedagog)

Vrsta zaposlenja: ugovor na neodređeno; puno radno vrijeme

Mjesto rada: Osijek

Opis poslova: individualni i grupni rad s korisnicima, provedba edukativnih aktivnosti i izrada informativnih i edukativnih materijala, provedba psihosocijalnog savjetodavnog rada, individualni grupni rad s volonterima, suradnja s drugim ustanovama i institucijama, priprema izvještaja o stručnom radu i provedenim aktivnosti.

Potrebna znanja i vještine: komunikativnost, fleksibilnost, samostalnost, izvrsno znanje rada s Microsoft Office paketom, B1 - engleski jezik, vozačka dozvola

Poželjno prethodno iskustvo u individualnom i grupnom radu s djecom i mladima, poželjno iskustvo iz područja individualnog psihosocijalnog savjetovanja, poželjno imati položeni stručni ispit pri Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Poželjno prethodno iskustvo u provedbi projekata.

 

Kako se prijaviti?

Svoju prijavu možeš poslati najkasnije do 30. kolovoza 2019. godine na mail adresu info@cnzd.org. Uz pisanu prijavu na natječaj potrebno je priložiti u originalu ili presliku, sljedeće dokaze: 1. životopis; 2. diplomu; 3. potvrdu HZMO-a i 4. uvjerenje o nekažnjavanju ne starije od mjesec dana.

Napomena: prilikom prijave naznačiti za koje radno mjesto se prijavljujete!

Autor

Kristina

Datum

14.08.2019.