Large pozivnica labus 2019 03

I ove godine pozivamo Vas na LABUS sajam na FERIT-u Osijek, koji će se održati 17. i 18. rujna 2019. od 10 do 18 sati u zatvorenim i otvorenim prostorima FERIT-a Osijek u Kampusu (C. Hadrijana 10b) - (ulaz besplatan).

LABUS - Laboratorij za učenike osnovnih i srednjih škola je portal koji je izradio FERIT za sudionike u osnovnoškolskom i srednjoškolskom obrazovnom procesu iz STEM područja - matematike, fizike, elektrotehnike, računarstva i informacijske tehnologije.

U okviru „LABUS sajma 2019“ održava se znanstveni sajam „STEevo“ – aktivnost projekta „Slavonska STEM evolucija“ sufinanciranog od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda te Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske, OP „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020. Grant shema „Podrška razvoju partnerstava organizacija civilnog društva i visokoobrazovanih ustanova za provedbu programa društveno korisnog učenja".

Osim toga, na LABUS sajmu očekuje vas preko 30 prezentacija trenutne ponude FERIT-ovih LABUS aktivnosti, prezentacija praktičnih studentskih radova koje su izradili u okviru završnih i diplomskih radova, programa Pro Student, te još niz drugih prezentacija.

Više na poveznici:
http://labus.ferit.hr/labus-sajam

Autor

Matej Žižanović

Datum

16.09.2019.