Large img b7aa0c0924e528fbcc9bd5c6a175b1d4 v

Centar za nestalu i zlostavljanu djecu, provodi projekt „Upoznajmo i prepoznajmo e - nasilje“, u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Vinkovci, Domom za odgoj djece i mladeži Zadar i Centrom za pružanje usluga u zajednici „Izvor“ Selce te s Studijskim centrom socijalnog rada kao suradnikom.

U okviru navedenog projekta dana 05. ožujka 2018. godine održan je sastanak Mastermind skupine za izradu smjernica o postupanju u slučajevima elektroničkog nasilja. Sastanak je održan u prostorijama Centra za nestalu i zlostavljanu djecu u Zagrebu na adresi Hebrangova 18 od 13.00 do 14.30 sati.

Ovim putem želimo se zahvaliti svim predstavnicima državnih institucija, ustanova i organizacija civilnog društva koji su se odazvali našem pozivu i time prepoznali važnost interdisciplinarnog pristupa ovom fenomenu. Zahvaljujemo se predstavnicima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Ureda pravobraniteljice za djecu, Studijskog centra socijalnog rada, Centra Luka Ritz, Centra za pružanje usluga u zajednici „Izvor“ Selce, Agencije za odgoj i obrazovanje, Centra za socijalnu skrb Zagreb i Velika Gorica i Pravnog fakulteta u Zagrebu.

Datum

06.03.2018.

Vezani projekti