19th Ave New York, NY 95822, USA

Pričajmo o internetu – kako biti roditelj Z generaciji u digitalnom dobu

pricajmo

Webinar za roditelje! Termini webinara: UTORAK, 10. STUDENOGA 2020. U 10:00 ČETVRTAK, 12. STUDENOGA 2020. U 18:00

Koliko sati dnevno Vaša djeca provode na mobitelu/računalu/tabletu? ????Znate li što Vaša djeca rade online? ????????????????Jeste li upoznati s aplikacijama i sadržajima koji su danas dostupni djeci i mladima? ????Znate li na koji način možete zaštiti svoju djecu prilikom korištenja modernih tehnologija i kako uopće razgovarati o ovoj temi? ????????????Znate li koje opasnosti vrebaju djecu i mlade svakodnevno prilikom korištenja modernih tehnologija? ????⚡❄Ukoliko želite dobiti odgovore na ova pitanja, pozivamo Vas da sudjelujete u našem webinaru.Webinar je namijenjen roditeljima djece osnovnoškolske i srednjoškolske dobi koji žele znati više o sigurnosti i zaštiti djece i mladih na internetu. Cilj webinara je upoznati roditelje s rizičnim ponašanjem djece i mladih na internetu te im dati konkretne savjete na koji način razgovarati s djecom i mladima o izazovima korištenja online tehnologija.???? Trošak sudjelovanja na webinaru iznosi 50,00 kuna. O WEBINARIMAWebinare organizira Centar za nestalu i zlostavljanu djecu, organizacija civilnog društva koja djeluje već gotovo 15 godina na području cijele Hrvatske s glavnim ciljem promicanja i zaštite prava i interesa djece i mladih. Webinare provode stručni djelatnici Centra za nestalu i zlostavljanu djecu – psiholozi, socijalni radnici i socijalni pedagozi koji imaju dugogodišnje iskustvo u radu s djecom, mladima i obiteljima.


???? Za webinare ćemo koristiti platformu Zoom. Prije početka webinara, a po izvršenoj uplati, primit ćete potrebne podatke za ulazak u virtualnu sobu u vrijeme održavanja webinara. Ukoliko se do sada niste koristili navedenom platformom, molimo Vas da nas o istome obavijestite prilikom registracije kako bismo Vam mogli poslati detaljne upute za korištenje Zoom platforme.UPUTE ZA PRIJAVUPrijave se zaprimaju isključivo putem e-maila: info@cnzd.org. Obavezno naznačite naziv webinara za koji se prijavljujete. ????Nakon zaprimljene prijave, Tim Centra za nestalu i zlostavljanu djecu poslat će Vam daljnje upute za uplatu troškova webinara te ćete biti dužni dostaviti potvrdu o uplati troškova webinara i ispunjenu prijavnicu za sudjelovanje.Webinar se plaća unaprijed i povrat novca nije moguć, kao niti naknadno slušanje webinara, , stoga Vas molimo da nas u slučaju bilo kakvih poteškoća s pristupanjem virtualnoj sobi pravovremeno obavijestite na kontakt telefone ili e-mail adrese koje ćete dobiti prilikom prijave. ????????????????????????????


Hvala Vam što ste odlučili sudjelovati na našem webinaru!Vašim sudjelovanjem niste samo stekli nova znanja i vještine koje će vam biti korisne na osobnom ili profesionalnom planu, već ste i financijski podržali 100 djece i mladih u riziku i s problemima u ponašanju na području 5 slavonskih županija s kojima djelatnici Centra svakodnevno rade.Kroz naše programe i usluge omogućavamo im pomoć u učenju, psihosocijalnu pomoć i podršku, topli obrok, školski pribor, sanitarne i higijenske potrepštine te odjeću i obuću. Više o našim aktivnostima možete pronaći na našoj internet stranici www.cnzd.org te preuzeti besplatne materijale i alate koji Vam mogu biti korisni u budućnosti. Pozivamo Vas da posjetite i našu besplatnu platformu www.sini.hr i steknete dodatna znanja iz područja sigurnosti i zaštite djece i mladih na internetu – platforma je namijenjena djeci, roditeljima, nastavnicima i stručnjacima.