19th Ave New York, NY 95822, USA

Poziv za volontere

erasmus

Centar za nestalu i zlostavljanu djecu objavljuje poziv na volonterski angažman na Erasmus+ projektu „Legosi imaju stav“ za dvije volonterske pozicije:

  • Mladi voditelji radionica
  • Online ambasadori

Poziv je namijenjen osobama oba spola, u dobi od 16 do 30 godina, koje bi postale volonteri na projektu „Legosi imaju stav“. Poželjno je da volonteri budu s područja Slavonije, ali nije uvjet jer je omogućeno uključivanje volontera u online način rada.

Volonterski angažman traje tijekom cijelog trajanja projekta od 1. rujna 2021. godine do 01. ožujka 2023. godine. Volonteri u dogovoru s djelatnicima sami odlučuju koliko i kada će volontirati. U slučaju pogoršanja epidemiološke situacije, volontiranje će biti organizirano online.

Poželjno je da je volonter/ka bude odgovorna, fleksibilna, kreativna i strpljiva osoba, motivirana za rad s djecom i mladima.

Volonteri Centru predstavljaju vrijedni resurs koji doprinosi kvaliteti rada s djecom i mladima, a također se stvara pozitivna atmosfera u kojoj se širi tolerancija i prihvaća različitost. Iz tog razloga, Centar je u stalnoj potrazi za volonterima koji će biti dio našeg tima i koji će se uključiti u rad s korisnicima te pomagati oko provedbe programa.

Za volontiranje se prijavite na email adresu:

martina.nikolic@cnzd.org

PLAKAT – POZIV ZA VOLONTERE

Projekt financira Europska komisija u okviru programa Erasmus+. Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Centra za nestalu i zlostavljanu djecu. Europska komisija nije odgovorna za upotrebu informacija koje su u njima sadržane.