19th Ave New York, NY 95822, USA

Stručni skup Programi poludnevnih boravaka – potencijali i izazovi

ppzg1

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na stručni skup Programi poludnevnih boravaka – potencijali i izazovi u organizaciji Edukacijsko – rehabilitacijskog fakulteta u Zagrebu te Centra za nestalu i zlostavljanu djecu.

Poludnevni boravak za djecu je izvaninstitucionalna socijalna usluga koja ima izniman potencijal pozitivnog utjecaja na život djece i mladih u riziku i s problemima u ponašanju.

Cilj ovog stručnog skupa je prikazati sve dobrobiti ove vrste usluge kao i izazove s kojima se izvoditelji usluge susreću. Podaci provedene evaluacije poludnevnih boravaka Centra za nestalu i zlostavljanu djecu od strane stručnjaka s Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, ukazuju na veliko zadovoljstvo poludnevnim boravcima od strane svih uključenih: korisnika, njihovih roditelja, stručnih suradnika u školi, odgajatelja te vanjskih dionika. Također, rezultati evaluacije ukazuju na mnoge pozitivne ishode za uključenu djecu i mlade. Veselimo se što ćemo Vam imati mogućnost predstaviti i druge primjere dobre prakse rada poludnevnih boravaka u Hrvatskoj.

Program stručnog skupa možete pogledati OVDJE

Stručni skup održava se 10.12.2021. godine s početkom u 10:00 sati uživo te online.

Ukoliko se želite prijaviti za praćenje skupa online putem molimo Vas da izvršite prijavu na slijedeći link: https://forms.gle/AuHTzAY1DUS7QNhS6