19th Ave New York, NY 95822, USA

CYBER SECURITY CONFERENCE – CSC 2022 „Mentalno zdravlje i dobrobit djece u digitalnom dobu“

HIKS - konferencija

Povodom obilježavanja listopada – mjeseca kibernetičke sigurnosti, Hrvatski institut za kibernetičku sigurnost organizira CYBER SECURITY CONFERENCE CSC 22  od 13. do 14. listopada 2022. godine, a u suradnji s Centrom za nestalu i zlostavljanu djecu, 14. listopada 2022. godine, održava se edukativni dio konferencije koji razmatra izazove kibernetičke sigurnosti u obrazovnim institucijama s naglaskom na mlade kao najranjiviju društvenu skupinu. Edukativni dio konferencije nosi naziv „Mentalno zdravlje i dobrobit djece u digitalnom dobu“, a prvenstveno je namijenjeno djelatnicima koji rade u nastavi, socijalnim službama te pravosuđu.

Konferencija će se održati u prostorijama Centar za nestalu i zlostavljanu djecu, Ulica bana Josipa Jelačića 83, 31220 Višnjevac, s početkom u 10:00 sati.

Broj sudionika na konferenciji je ograničen, a prijave su otvorene do 3. listopada 2022. godine, stoga se požurite i osigurajte svoje mjesto!

Link za prijavu sudjelovanja nalazi se na slijedećoj poveznici: https://bit.ly/3S9RU6g

Napominjemo, s obzirom da je broj mjesta ograničen, sudionici čije ćemo prijave prihvatiti, dobit će službenu potvrdu sudjelovanja na e-mail te oni ostvaruju pravo besplatnog sudjelovanja na ovom dijelu konferencije. Za istu će dobiti vaučer u vrijednosti od 300,00 kn, a informacije o načinu korištenja vaučera dobit će u e-mailu zajedno s potvrdom sudjelovanja. Bez službene potvrde sudjelovanja neće biti moguće sudjelovati na konferenciji.

Postoji i mogućnost kupovine karte regularnim putem – putem sustava Entrio na slijedećoj poveznici: https://www.entrio.hr/event/cyber-security-conference-csc-22-12144

Program konferencije možete pogledati OVDJE!