19th Ave New York, NY 95822, USA

Organiziramo uvodno predavanje iz realitetne psihoterapije

PREDAVANJE ZA JAVNOST (1920 × 1005 piks.)

Uvodno predavanju iz realitetne psihoterapije, predviđeno je za 18. siječnja 2023. godine u terminu 18:00-19:30 na adresi bana Josipa Jelačića 83, Višnjevac. Predavanje organizira Centar za nestalu i zlostavljanu djecu.
Sudjelovanje je besplatno i otvoreno za javnost.

 

Predavanje vodi Dubravka Stijačić, prof. defektolog (socijalni pedagog i edukacijski rehabilitator), psihoterapeut (PRT, SRT, ECP, senior učitelj RT/TI); predsjednica Udruge za RT HR, predstavnica EART-a u WGI international bordu. Posjeduje dugogodišnje radno iskustvo na području mentalnog zdravlja na Klinici za psihijatriju. Iskustvo u radu ima s različitim grupama (grupna psihoterapija, trening socijalnih vještina za osobe sa psihotičnim poremećajima, socioterapijske grupe). Provodi individualnu psihoterapiju s različitim klijentima. Dugi niz godina radi kao učiteljica realitetne terapije i teorije izbora.

 

Rok za ispunjavanje prijavnog obrasca koji se nalazi na linku: https://forms.gle/eWRQ3zVBJkH2Zb9E6 je 15. siječnja 2023. godine.

 

Zbog ograničenog broja sudionika prijave su obavezne, a svi sudionici čije su prijave prihvaćene će o tome biti dodatno obaviješteni mailom, najkasnije do kraja 16. siječnja 2023. godine.

 

U slučaju dodatnih pitanja, molimo da se javite na: martina.nikolic@cnzd.org!