19th Ave New York, NY 95822, USA

Katolička gimnazija u Požegi na humanitarnom malonogometnom turniru “Nisi sam” prikupljala sredstva za naš poludnevni boravak u Požegi

naslovna turnir

U suradnji s Caritasom Požeške biskupije, Katolička gimnazija u Požegi organizirala je 3. lipnja na Sportsko-rekreacijskom centru u Požegi dvanaesti humanitarni malonogometni turnir „Nisi sam“.

Na cjelodnevnom turniru sudjelovalo je 13 nogometnih ekipa iz različitih dijelova Požeško-slavonske i Brodsko-posavske županije s ciljem prikupljanja novčanih sredstva za nabavku informatičke opreme za nove prostore poludnevnog boravka našeg Centra u Požegi.

Neposredno prije završnice turnira, odigrana je revijalna utakmica između naših požeških Legosa i Nogometnog kluba Slavonija, a nakon toga požeški biskup Antun Škvorčević uručio je i medalje pobjedničkim ekipama.

Preko 150 mladih nogometaša i nogometašica svojim sudjelovanjem pokazalo je svoje veliko srce te da nitko od nas nije sam.

Zahvaljujemo svima na donacijama, dolasku te bodrenju naših najmlađih.

Također, podsjećamo da ova humanitarna akcija traje do 31. srpnja 2023. godine, a svoje dobrovoljne priloge možete uplatiti na IBAN HR 8523 4000 9151 1230 860