19th Ave New York, NY 95822, USA

Potpisali smo ugovor s Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike

naslovna

Odlične vijesti stigle su početkom ovog mjeseca kada je Ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, Marin Piletić, uručio 60 ugovora ukupne vrijednosti od preko šest milijuna eura pružateljima socijalnih usluga u zajednici. Među ovim značajnim ugovorima nalazi se i onaj s Centrom za nestalu i zlostavljanu djecu. 

Našem Centru je tako omogućen nastavak pružanja usluge poludnevnog boravka u Podgoraču za 12-ero djece i mladih s problemima u ponašanju. Ove vrijedne usluge, koje su se do sada provodile putem projekta koji je završen u svibnju ove godine, omogućit će kontinuiranu podršku djeci i mladima u našoj zajednici. 

Ovom inicijativom Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike prepoznalo je izuzetnu važnost proširenja mreže socijalnih usluga koje su nedostajale na našem području. Ovi ugovori omogućit će nam nastavak pružanja kvalitetnih i potrebnih socijalnih usluga našim korisnicima. 

Hvala svima koji su sudjelovali u ostvarivanju ovog značajnog projekta, jer zajedničkim naporima činimo našu zajednicu sigurnijom i podržavamo djecu i mlade u njihovom razvoju. Nastavit ćemo raditi predano kako bismo osigurali da svako dijete ima priliku za bolju budućnost.