19th Ave New York, NY 95822, USA

Kako si?

kako-si-nasl

-Ej, kako si? 👀

Koliko puta ste danas čuli ovo pitanje? Ako niste, krenite ga postavljati drugima i potaknite ih da krenu postavljati koliko god se beznačajno činilo.

Premda je često zanemareno, igra važnu ulogu u utvrđivanju stanja kod djece i mladih. Oni predstavljaju osjetljivu skupinu populacije koja se nosi s izazovima mentalnog zdravlja. Suočavaju se s ugodnim, ali i neugodnim osjećajima. Kao što stres loše djeluje na odrasle, još intenzivnije djeluje na djecu i mlade, stoga treba osvijestiti koliko je važno očuvati njihovo mentalno zdravlje.

U našem Centru potičemo svoje legose i legosice da nam se obrate, ako nailaze na bilo kakve prepreke u pogledu mentalnog zdravlja jer zbog toga smo tu. ❤️

 📣Aktivnosti vezano uz očuvanje mentalnog zdravlja provodimo u okviru projekta Mentogram – program jačanja mentalnog zdravlja. Projekt je odobrila Osječko-baranjska županija putem Javnog poziva za financiranje programa i projekata udruga od interesa za opće dobro u Osječko-baranjskoj županiji iz sredstava Proračuna Osječko-baranjske županije za 2023. godinu.