19th Ave New York, NY 95822, USA

Poludnevni boravak u Dardi ponovno je otvoren

Web Cover 1170x540 (2)

U sklopu projekta “PUP – promjena uz poludnevni”, ponovno su otvorena vrata poludnevnog boravka u Dardi! Ovaj prostor, pažljivo pripremljen za nove generacije, pruža važnu podršku i pomoć zajednici. S ponosom možemo reći da već imamo dva korisnika, a s nestrpljenjem iščekujemo dolazak novih članova. U našem poludnevnom boravku, fokusiramo se na učenje, pisanje zadaća te obogaćivanje znanja i vještina. No, ono što je možda još važnije, to je mjesto gdje se družimo, razgovaramo i provodimo vrijeme u zajedništvu. Razne aktivnosti koje pripremamo potiču kreativnost, socijalizaciju i osobni razvoj naših korisnika.

Veselimo se što možemo pružiti podršku i priliku za rast i razvoj svim mladima koji nam se pridruže. Dođite i pridružite nam se u zajedničkom putovanju ka boljoj budućnosti!

Objava je nastala u okviru projekta PUP – Promjena uz poludnevni. Projekt je odobrilo Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike putem Poziva „Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga za razdoblje 2023. do 2025.“. Projekt se provodi u partnerstvu s Područnim uredom Beli Manastir, Hrvatskog zavoda za socijalni rad. Ukupna vrijednost projekta je 25.000,00 eura.