19th Ave New York, NY 95822, USA

Centar osvojio visoko 2. mjesto na dodjeli Project Management Awards nagrada

Web Cover 1170x540

Za sam kraj ove godine, iz Centra stižu predivne vijesti!

Na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Project Management Awards u organizaciji IPMA Hrvatska – Croatian Association for Project Management koja se održala 19. prosinca, Centar za nestalu i zlostavljanu djecu osvojio je 2. mjesto u kategoriji za najbolji projekt godine. Ovo je bila jedinstvena prilika za Centar da odmjeri snage u troboju s projektima koji su zaista gigantski, poput izgradnje Pelješkog mosta i uvođenja Eura.

Centar se zahvaljuje organizatorima IPMA Hrvatska – Croatian Association for Project Management na prepoznavanju rada i truda koji Centar ulaže svakodnevno u radu s djecom i kroz raspoložive kapacitete. Kao jedinstvena organizacija u regiji koja djeluje u pet hrvatskih županija i svakodnevno radi s više od 100 djece te zapošljava više od 20 stručnjaka, projekt izgradnje zgrade ovog Centra u Višnjevcu u okviru projekta “Legosi u Centru – mjesto za nas!” kruna je djelovanja naše 17-godišnje organizacije.

Naša zgrada je u ovoj kategoriji konkurirala projektima izgradnje Pelješkog mosta i uvođenja Eura, a priznanje je odnio projekt Cestovne povezanosti s južnom Dalmacijom. Ovo 2. mjesto za nas je jedno od najljepših priznanja za ovu godinu, potvrda da smo na pravom putu i dodatni poticaj da idemo dalje i više.

Hvala vam na podršci i zajedničkom putovanju kroz projekte koji mijenjaju živote. Nastavljamo s predanošću i radujemo se novim izazovima u godini koja dolazi.