19th Ave New York, NY 95822, USA

Tata, jesi tu? Sutra se u Osijeku održava prva Očeonica

Web Cover

Ovaj tjedan je važan za očeve i njihove partnerice jer je Valentinovo, ali jedan dan može biti još važniji.

Naime, sutra, 13. veljače u 18:30 sati održava se prvi susret naše Očeonice. Riječ je o besplatnoj učionici za roditeljske vještine, prvenstveno namijenjenoj budućim tata ili onima koji to već jesu. U njoj će tate na zabavan i edukativan način učiti više o svojoj ulozi u obiteljskom životu. Želite li poboljšati svoje roditeljske vještine ili imate pitanja vezano za očinstvo, prijavite se putem obrasca, odvažite se i pridružite nam se sutra u igraonici Todoland na Svilajskoj 36 u Osijeku!

Naši stručnjaci pružit će vam odgovore na vaša brojna pitanja, a pripremili smo i posebno iznenađenje. U goste nam stiže osječki influenser Ivan Poslon koji stoji iza Instagram profila tataprica na kojem redovito dijeli svoje misli o roditeljskim izazovima s kojima se susreće kao jedan mladi otac. U razgovoru s njim doznat ćemo više o svim sumnjama koje tate možda imaju, ali o njima teško razgovaraju.

Predviđeno je minimalno 5 susreta u okvirnom trajanju od 1 sat i 30 minuta, ali moguće je organizirati još susreta, ako sudionici budu zainteresirani. Neke od teme radionica su očinska praksa i kompetencije, roditeljstvo, tata i ja, “Dad Club” i brojne druge. Pored raznolikih aktivnosti tijekom susreta, očevi će se moći međusobno povezivati i dijeliti iskustva jer sretan tata znači sretno dijete!

Pridružite nam se i potaknite ostale tate na osvještavanje iznimno važne uloge u životu djeteta! Dobrodošla su i vaša djeca.

Aktivnost se provodi u sklopu projekta Super tata! – poticanje očeva na veću uključenost u obiteljski život i aktivniju roditeljsku ulogu. Projekt financira Središnji državni ured za demografiju i mlade.