19th Ave New York, NY 95822, USA

Dan Očeva u Očeonici: Pridružite nam se!

otv-nasl-1

Bliži nam se važan dan kada se podsjećamo na još jednu važnu roditeljsku ulogu, a to je Dan očeva. Očevi su u očima djece najsnažniji heroji čije prisustvo i angažman ne smijemo zanemariti u životu i odgoju djece. 

Dragi očevi, oslobodite si 19. ožujak u 17:30h i prigodno obilježite svoj dan dolaskom sa svojom obitelji na proslavu kojom ćemo zatvoriti aktivnosti Očeonice. Proslava će se održati u Centru za nestalu i zlostavljanu djecu na adresi Ulica bana J. Jelačića 83, a očekujte glazbu, druženje, igre i osvježenje. Podsjetimo se, Očeonica je besplatna učionica za roditeljske vještine koja je bila namijenjena za buduće tate ili onima koji to već jesu, a u kojoj su mogli  poboljšati svoje roditeljske vještine ili postaviti pitanja stručnjacima vezano za očinstvo. Prijave su dostupne putem obrasca  https://forms.gle/LwNVMjcVYKhRhJGp8.

Dobrodošla su i djeca! Za njih smo posebno pripremili tetu crtalicu koja će biti zadužena za oslikavanje malih i  veselih dječjih lica. Dječji osmijeh je neprocjenjiv! 

Aktivnost se provodi u sklopu projekta projekta „Super tata! – poticanje očeva na veću uključenost u obiteljski život i aktivniju roditeljsku ulogu”, a provodi se na području grada Osijeka. Projekt sufinancira Središnji državni ured za demografiju i mlade.

Tata, dolaziš?