19th Ave New York, NY 95822, USA

Pokrenuta prva Gen Z Akademija

genz-naslovna

Pri otvorenju prvog savjetovališta Centra za sigurniji internet u Zagrebu pokrenuta je i prva Gen Z Akademija. Mjesto je to gdje će GenZ-ovci saznati više o odgovornom influensanju, a proizvod je suradnje agencije MoodMedia, A1 Hrvatska i Centra za sigurniji internet.

Počevši od 19. ožujka, tim regionalno poznatih influencera i stručnjaka Centra za sigurniji internet odlazit će u škole diljem Hrvatske te upoznati GenZ-ovce s karakteristikama odgovornog korištenja tehnologije, ali i konzumiranja sadržaja na društvenim mrežama.

Svi znamo da život na njima povlači brojna pitanja o privatnosti, stvarnosti, neprimjerenima sadržajima i utjecaju koji to stvara na naše mentalno zdravlje i svakodnevno funkcioniranje.

Stoga prva akademija koju predvode influenceri i Centar za sigurniji internet nastoji približiti generaciji Z odgovorno kreiranje digitalnog sadržaja, važnost prijave neprimjerenog sadržaja online, njihovom utjecaju na pratitelje te o mnogim drugim temama iz svijeta digitalnih medija, marketinga i promocije. Cilj je na zabavan, ali edukativan način pružiti dublji uvid u njihov način rada i života kao influencera i video kreatora te istaknuti koje odgovornosti nose takve uloge.

Gen Z Akademija pokreće se uz podršku naših partnera A1 Hrvatska, koji neumorno radi na osvještavanju trendova i opasnosti u digitalnom svijetu, a moderatori su poznati influenceri i video kreatori Marco Cuccurin i Nika Pavičić. Uz njih će se pojaviti i ostala poznata lica s kojima odrastaju današnje generacije, a to su Sead Hrustanović, Andrea Pacadi, Vedran Kantar, Rafaela Seba, Mirsad Kadić i Monika Žilavi.

Uzbuđeni smo što djelujući kroz #BoljiOnline platformu možemo dodatno osvijestiti potreban oprez kod djece i mladih prilikom korištenja tehnologije!