19th Ave New York, NY 95822, USA

Izgradnja novog prostora CNZDa u Višnjevcu u punom je jeku!

ELEMENTMEDIA_a7rIV-20

Izgradnja našeg novog prostora u Višnjevcu u punom je jeku, a gradilište je danas posjetio i župan Osječko-baranjske županije, gospodin Ivan Anušić.

Obilasku su se pridružili Ivana Stanić, pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Osječko-baranjske županije te Mato Lukić, ravnatelj Doma zdravlja Osječko-baranjske županije, uz voditelja Centra za nestalu i zlostavljanu djecu, Tomislava Ramljaka.

Početkom svibnja 2021. godine, završena je prva ploča, a trenutno su u tijeku pripreme za postavljanje prvih zidova glavne zgrade. U sklopu navedenog prostora nalazit će se poludnevni boravak za djecu i mlade u riziku i s problemima u ponašanju, Savjetovalište za djecu, mlade i obitelji, Centar za sigurniji internet, sportska dvorana te drugi sadržaji koji će omogućiti najviši standard rada s djecom i mladima.

U planu je i izgradnja Poliklinike sa smještajem za obitelji, koja će biti jedinstvena u Hrvatskoj.

Veselimo se što ćemo sadašnji iznajmljeni prostor u kojem trenutno djeluje Centar, za nešto više od godinu dana zamijeniti prekrasnim prostorom od preko 700 kvadrata koji su u nastanku.

Sigurni smo da će to pridonijeti kvaliteti usluga koje pružamo!