19th Ave New York, NY 95822, USA

Konferencija Kibernetička sigurnost 2021 (CSC 2021)

csc21

FERIT (Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek), Atos Hrvatska i ATO Inženjering u suradnji s Centrom za nestalu i zlostavljanu djecu organizira konferenciju posvećenu kibernetičkoj sigurnosti CSC 21 (Cyber Security Conference 2021) koja će se održati u Osijeku, 14. i 15. listopada 2021. godine. Tema ove jubilarne, pete konferencije je “Kibernetička sigurnost javne infrastrukture”. CSC 21 je dvodnevni događaj na koji pozivamo sve odgojno- obrazovne djelatnike.

Program pokriva zanimljive i aktualne teme iz područja kibernetičke sigurnosti, sa naglaskom na javnu infrastrukturu uključujući problematiku sigurnosti u industrijskim i tehnološkim sustavima kao i sigurnost informacijskih i komunikacijskih tehnologija. Ovogodišnja novost je izdvojeni dio koji pokriva izazove kibernetičke sigurnosti u obrazovnim institucijama s naglaskom na mlade kao najranjiviju društvenu skupinu. Digitalna transformacija utječe na sve sektore gospodarstva i mijenja način na koji živimo, radimo i komuniciramo. Ulaganja u strateške digitalne kapacitete i infrastrukture, unaprjeđenje vještina i moderniziranje interakcije između javne uprave i građana poduprijet će naš budući razvoj.

Ovim putem želimo ujedno i prijaviti konferenciju za bodovanje od strane Agencije za odgoj i obrazovanje u svrhu stručnog usavršavanja odgojno obrazovnih djelatnika, te Vas molimo za upute i proceduru za ostvarivanje istog.

Organizacijski odbor konferencije: Drago Žagar (FERIT), Dražen Dorić (FERIT), Krešimir Grgić (FERIT), Boris Bajtl (Atos), Dejan Đurišić (Ato inženjering), Tomislav Ramljak (Centar za nestalu i zlostavljanu djecu).

Više o konferenciji i registraciji možete potražiti na: https://forms.gle/cHKPjAKLrCN4xr6W9

Broj sudionika je ograničen na stotinu polaznika.

Konferenciji mogu sudjelovati samo osobe s EU digitalnom COVID potvrdom, na koju imate pravo ako ste cijepljeni, ako ste nedavno preboljeli COVID-19 ili imate negativan test na SARS-CoV-2. Negativan test mora sadržavati QR kod.

Dodatci

Negativan nalaz brzog antigenskog testa ne smije biti stariji od 48 sati od trenutka uzimanja brisa, a potvrda se izdaje na razdoblje od 48 sati od uzimanja uzorka. Negativan nalaz PCR testa ne smije biti stariji od 72 sata od trenutka uzimanja brisa, a potvrda se izdaje na razdoblje od 72 sata od uzimanja uzorka. Popis ovlaštenih zdravstvenih ustanova i laboratorija za COVID testiranja: https://civilna-zastita.gov.hr/vijesti/popis-zdravstvenih-ustanova-i-laboratorija-covid-testiranja-4352/4352