19th Ave New York, NY 95822, USA

Dan sigurnijeg interneta 2023. godine – priključite se!

DSI2022_logo-01

Prijave za sudjelovanje u zajedničkom obilježavanju Dana sigurnijeg interneta 07. veljače 2023. godine su otvorene! Ovo je ujedno 20. godina obilježavanja Dana sigurnijeg interneta u svijetu i stoga svi imamo priliku sudjelovati u obilježavanju ove velike obljetnice!

Cilj kampanje je doprijeti do djece i mladih, roditelja i skrbnika, učitelja, odgajatelja i stručnih suradnika, kao i industrije, donositelja odluka i političara da ih se potaknite da djeluju u sklopu svoje uloge u stvaranju boljeg interneta. Slavljenjem pozitivnog utjecaja interneta, slogan Dana sigurnijeg interneta “Zajedno za bolji internet” potiče sve da se pridruže pokretu, da sudjeluju i da maksimalno iskoriste potencijal interneta da zbliži ljude.

Kao i ranijih godina, pozivamo sve zainteresirane da se priključe obilježavanju Dana sigurnijeg interneta i podsjećamo da sve informacije možete pratiti na www.dansigurnijeginterneta.org.

Neke od aktivnosti koje su organizirane su:

  • online kviz za djecu i mlade
  • stručni skup – dostupan online
  • radionice za uzrast 1.-4. razreda OŠ i 5.-8. razreda OŠ koje ćete moći pratiti uživo ili provesti s djecom kroz snimku koja će biti dostupna na Youtube kanalu Centra za sigurniji Internet
  • dostupne besplatne pripreme radionica za različite uzraste nakon prijave sudjelovanja
  • dostupna potvrda sudjelovanja u aktivnosti provedbe radionica s djecom i mladima nakon ispunjenog evaluacijskog obrasca
  • besplatni edukativni materijali.

 

Veselimo se vašem sudjelovanju i nadamo se da će vam izrađeni materijali i aktivnosti biti zanimljivi i od koristi!

Učinimo Internet boljim mjestom za sve nas!