19th Ave New York, NY 95822, USA

Radionice za trudnice i očeve

klokanica_trudna

Dragi budući roditelji, Centar za nestalu i zlostavljanu djecu provodi projekt Klokanica – prvi koraci u roditeljstvu u partnerstvu s Domom zdravlja Osječko – baranjske županije.

U sklopu projekta za vas smo pripremili set besplatnih radionica za trudnice i očeve koji će se održavati od kraja veljače 2023. Radionice će se održavati u modulima jednom tjedno, a na njima će te moći čuti sve što vas zanima o pripremi za bebu u trudnoći, prehrani novorođenčeta – dojenju, babyhandlingu te privrženosti, razvoju djeteta u prve tri godine kao i o ulozi očeva.

Svaki modul uključuje prijenos informacija putem ppt prezentacija te uvježbavanje pojedinih vještina kroz praktične vježbe.

Mjesto održavanja: Ul. bana J. Jelačića 83 Višnjevac

Radionice će provoditi:

Zorica Kovač, mag.med.techn., IBCLC savjetnica za dojenje, Dom zdravlja Osječko-baranjske županije

Josipa Glavaš, bacc physioth,˝Fizioinova˝

Maja Vezmarović- Bojanić, bacc physioth, „Pčelica˝

Vanja Šokić, psihologinja Centra za nestalu i zlostavljanu djecu

Broj sudionika je ograničen te vas molimo da svoje sudjelovanje u programu prijavite putem slijedećeg obrasca:  https://forms.gle/2A5iBMuGTW3xQps7A.

O točnim terminima početka edukacije i održavanja bit će te informirani početkom veljače 2023. godine na kontakt koji ostavite u obrascu stoga provjerite da ste upisali sve podatke točno.

Veselimo se vašem dolasku i suradnji. 🙂

Projekt je financiran od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju  i mlade.