19th Ave New York, NY 95822, USA

USMJERi se! – uključeni, sposobni, mladi, jedinstveni, educirani i ravnopravni

U travnju započinje provedba projekta „USMJERi se! – uključeni, sposobni, mladi, jedinstveni, educirani i ravnopravni! (UP.02.2.2.06.0260)“

U okviru Poziva za prijavu projekata u području Širenja mreže socijalnih usluga u zajednici – Faza I, Centru za nestalu i zlostavljanu djecu odobren je projekt ” USMJERi se! – uključeni, sposobni, mladi, jedinstveni, educirani i ravnopravni! (UP.02.2.2.06.0260). Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014. – 2020). Posredničko tijelo razine 1 je Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a Posredničko tijelo razine 2 je Hrvatski zavod za zapošljavanje.

Projekt je prijavljen u partnerstvu s Osnovnom školom Darda, Centrom za socijalnu skrb Beli Manastir, udrugom Projekt građanske demokratske inicijative i Romskim resursnim centrom.

Predviđeno trajanje projekta je od 1. travnja 2020. godine do 31. ožujka 2022. godine

Program se provodi na području Osječko – baranjske, Virovitičko – podravske, Požeško – slavonske, Brodsko – posavske i Vukovarsko – srijemske županije.

Kontakt osoba: Kristina Krulić Kuzman

Stručni suradnik – psiholog i voditelj projekta

E mail: kristina@cnzd.org

Opći cilj projekta

Širenje mreže socijalnih usluga na području Osječko – baranjske županije kroz otvaranje poludnevnog boravka u školi za djecu i mlade s problemima u ponašanju, formiranje multidisciplinarnog mobilnog tima i pružanje usluge psihosocijalnog savjetodavnog rada djeci, mladima i njihovim obiteljima te edukacija stručnjaka koji s navedenim skupinama rade čime se doprinosi razvoju specifičnih znanja i vještina svih uključenih, unaprjeđenju kvalitete života ciljnih skupina i povećanju njihove uključenosti u društvo.

Ciljne skupine
  • Djeca i mladi u riziku i s problemima u ponašanju te članovim njihove obitelji
  • Stručnjaci koji rade s djecom i mladima s problemima u ponašanju
  • Volonteri

www.esf.hr  |  www.strukturnifondovi.hr

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Centra za nestalu i zlostavljanu djecu.

Trajanje projekta

01.04.2020. – 31.03.2022.

Suradnici projekta

  • Iva Vidanec
  • Kristina Vinković
  • Vanja Šokić
  • Kristina Krulić Kuzman
  • Tena Brkić
  • Matej Žižanović

Partneri

Vijesti i aktivnosti projekta

Clear Filters

U sklopu projekta „USMJERi se! – uključeni, sposobni, mladi, jedinstveni, educirani…